Facebook

Beoordelingen van India Roti Room Amsterdam

Recente recensies van India Roti Room Amsterdam

4 sterren na 101 reviews

, 14-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de derde keer dat we bij India Roti Room on-line bestelden. Om 20.20u werd het goed warm bezorgd ondanks onze locatie in Amsterdam Marina op Noord. We wisten vooraf dat het druk is op zondag dus we hadden al tegen 19u besteld. We hadden lam seekh kebab als vooraf, een fantastische smaaksensatie van lam, oosterse kruiden, zachte ui en citroen. Als hoofdgerecht een rijk gevulde lam tikka massala en overheerlijke chicken korma met een prima roti, een raita (aanrader, een heerlijke saus) en garlick naan. Die naan is ongekend lekker met verse stukjes knoflook. De paperdam was helaas vergruisd tijdens de bezorging maar de smaak was er niet minder om. Het was kortom weer een feestje waar we een eerlijke prijs voor betaalden. We kijken uit naar een volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten als altijd: we bevelen de shahi paneer en de saag paneer van harte aan.

, 03-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Naan was taai,droog en koud. De rest van mijn bestelling was flauw met erg veel ongebonden olie die op het gerecht dreef(saus geschift?) Dit is jammer genoeg al de tweede keer op een rij dat het eten(surinaamse rotie)in deze matige kwaliteit bereid is. Ik ben veel beter van jullie keuken gewend Ook heb ik mijn gratis drankje dit keer niet ontvangen.

, 13-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier vaak en vind het eten erg lekker. Vandaag was ik echter niet tevreden. Het duurde ten eerste anderhalf uur voor de bezorger er was. Vervolgens bleek de bestelling niet compleet en was een vraag die ik als opmerkingen had geplaatst helemaal niet behandeld. Ook zat het gratis blikje frisdrank er niet bij. Al met al erg slordig. Als vaste klant voel ik me dan niet gewaardeerd. Jammer!

, 09-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel druk op zondag, dus wij vinden het niet zo erg dat wij 5 kwartier moesten op ons eten. Het was heel lekker, zoals altijd. Maar we hadden Saag paneer besteld met rijst ... maar de rijst was vervangen door naan, en dat was een tegenvaller!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde een uur. Shahi paneer, ons lievelingsgerecht, was onder gemiddeld. De porties waren van die witte bakken waar ook chinees in zit, maar dan halve hoogte dus niet heel royaal. Er lijken wat Indonesische invloeden in de keuken. De sambal was lekker pittig en vers. De naan met knoflook was duidelijk niet op traditionele wijze gemaakt, maar bevatte zeer royaal verse knoflook. De mango lassi was heel zoet, persoonlijk heb ik hem liever iets frisser.

, 06-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, snel en goed.

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had een mix grill en kokos naan besteld. Veel uien in de bak, gehakt vlees half in de bak. Kokos naam was niet vers, leek in magnetron opgewarmd. Duurde bijna 1 uur voor bezorgen. Veel olie in de curry saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend! Vega allemaal lekker.

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de bezorging niets aan te merken. Ook niet op de smaakvolle Chicken Tikka of de Naan. De Chicken Korma viel echter tegen: grote hompen kip die niet in de saus gegaard leken. De saus zelf was vlak en saai van smaak. Met een beetje hulp van Patak's maak ik dit zelf veel lekkerder...

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten altijd. Alleen de Naans waren dit keer niet zo vers en dus taai.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Haal/bestel hier al jaren. Saag paneer is favoriet. Enkele keer kwaliteit wat minder geweest, maar doorgaans heerlijk. Ook andere gerechten lekker.

, 12-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna perfecte delivery. Ik had extra gevraagd en betaald voor de muntsausdip voor de papperdam. Deze zat er echter niet bij.

, 02-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, de daag paneer, checken vindaloo en de lamb tikka masala waren heerlijk! Zeker aan te bevelen!

, 25-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk, vers bereid en wordt snel bezorgd.

, 24-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

naan was niet vers helaas!! verder was alles top zoals ik van IRR gewend ben.

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enkele malen tot genoegen in het Restaurant gegeten. Bestelling was echter een teleurstelling. Het eten was koud en wat taai en de Naan was uitgedroogd en oudbakken. De bezorger was correct, maar laag oordeel omdat het eten koud was.

, 12-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als altijd, het was heerlijk!!!

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker, betaalbaar en snel!

, 06-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Butter chicken zoals altijd erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

echt lekker, alles was top. ga zeker opnieuw bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, redelijk geprijsd, goede bezorging...al jaren vaste klant.

, 19-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Was weer lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden de Saag Paneer en de Paneer Tikka Massala heel goed bereid, net zoals de Samosa de de Roti. En de bezorging kwam ook op tijd. Petje af de de bereiding en de bezorging !!!

, 06-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kom hier al jaren. Dat doe ik niet zomaar uiteraard.

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd bezorgd (zoals afgesproken) eten was super qua smaak, en werd goed warm bezorgd. Top!!

, 29-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al heel lang bestel ik regelmatig een maaltijd en het is altijd lekker en van geweldige kwaliteit! Sinds de verbouwing en met de nieuwe website zijn er ook nog heerlijke nieuwe gerechten bijgekomen en ook weer verrassend lekker! Kortom, fantastische kwaliteit en ook nog betaalbaar! Bovendien zijn de bezorgers stuk voor stuk zeer sympathiek. Dus ik zal nog vele jaren vaste klant blijven. Bravo!

, 20-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is prima. Bezorging ook. Medewerkers met uitzondering van de baas zeer vriendelijk en behulpzaam. De baas, echter, is zeer onvriendelijk en speelt graag de baas met kapsones en al. Dit is althans mijn bijna 2 decennia lang ervaring met deze zaak.

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging ging goed mis. Er was ons verteld dat het 50 minuten zou duren dus daar hadden wij alles op ingesteld. Toen ik na één uur weer belde kreeg ik sterk het idee, hoewel niet duidelijk erkend, dat wij vergeten waren. Het zou nog 10 á 15 minuten duren en wij zouden een fles wijn krijgen. Dat werd uiteindelijk een extra Mango Lassi want wij drinken geen alcohol. Uiteindelijk duurde het nog 25 minuten voor het eten arriveerde. Dat heeft ons eetplezier niet goed beïnvloed. Onion Bhajee hebben wij altijd voor de kinderen en meestal beter. Veelal kleine stukjes en de grotere waren ook nogal eens droog. De Bengan Bharta was een verrassende verandering op de kaart in vergelijking met andere Indiase restaurants. Ik vond hem persoonlijk wat donker, zowel van kleur als van smaak. De Vegetarian Korma was gewoon netjes, goed gevuld en gekruid. De Naans waren smakelijk maar wel een iets droog en de Mango Lassi zonder twijfel gewoon goed. Stevig van structuur, met een goede mangosmaak ma

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was geheel niet lekker. Wat een vieze roti. Dit kan beter. De roti kip alleen maar bot. De roti lams leek wel soep.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwantiteit was meer dan voldoende, alleen de kwaliteit liet te wensen over. De garlic naan was koud en de mixed grill smakeloos. Jammer

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Chicken tikka massala is super!!

, 28-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: HEERLIJK!

, 23-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, lekker veel, niet overprijst, snelle bezorging.

, 12-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd superlekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd - super lekker!

, 03-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd!

, 03-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt weer genoten van het zalige eten Een feestje aan huis met liefde klaargemaakt iedere keer weer :) Bestel om 1800u dan zit je drie kwartier later heerlijk te smullen samen Echt een aanrader

, 13-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste indiaan van amsterdam-oost! Super lekker, super spicy sambal. En de peshwari naan are to die for :)

, 30-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste indiaas restaurant van amsterdam! We vroegen om extra peshwari naan en was geen probleem. Love it

, 22-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd weer heerlijk! Onze favoriete gerechten, spicy chickenwings, chicken biryani en Lamb madras met witte rijst en garlic naan, waren weer met veel zorg bereid. Ook fantastisch dat we het bijgerecht konden wijzigen. Zeker een aanrader voor een avondje Indian food.

, 08-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke rotti, betaalbaar en binnen 20 minuten bezorgd! Aanrader

, 02-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten. Een van de bakjes had een beetje gelekt bij de bezorging. We bestellen hier zeker nog vaker.

, 30-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten. Zelfs als het niet goed is, zoals wanneer men wat vergeten is, komen ze het alsnog recht zetten. De garnalen mogen wat groter... verder kan ik niet zoveel bedenken.

, 15-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, maar het was niet mijn favoriete gerecht. De volgende keer Saag paneer, zoals gewoonlijk. Bestelling was laat, 1,5 uur op gewacht. De volgende keer een beetje sneller gebracht, aub.

, 24-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allereerst prachtige en goed werkende website. Ik bestel regelmatig bij India roti room, ze zijn altijd supersnel met bezorgen. Alles heerlijk warm. Enige wat ik miste was de aardappel met erwten (iets van groente) wat ik normaal gesproken wel bij de chicken tandoori ontvang. Dit keer had ik butterchicken, misschien dat het er niet bij hoort?

, 23-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, super, super slecht! Ik bestel vaker. Zodoende weet ik dat het eten altijd erg goed is. Maar deze keer een erg slechte ervaring. Om 7:15 online besteld en betaald, maar ik heb nooit iets gekregen... Vanaf 21uur divese malen geprobeerd te bellen maar geen gehoor. Om half 10 ben ik langs Roti room gefietst en was de tent dicht... Geld weg en geen eten...

, 19-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is prima, maar de logistiek is er nog steeds niet op orde. Op de een of andere manier krijg je bij de India Roti Room altijd 1 saus minder dan je bestelt. Dit is al de derde keer dat het me is overkomen.

, 18-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier al jaren met enige regelmaat. Uiteraard hebben wij wel een's besteld dat er iets mis ging met de bezorging, maar over het algemeen prima op tijd. Vanavond heb ik besteld en de smaak van het eten was zo ongelooflijk goed van ieder besteld gerecht, dat ik zelfs gebeld heb om te vragen of het dezelfde eigenaar nog steeds was. Dit is gelukkig zo. Fantastisch om te proeven dat een bedrijf dat al 23 jaar bestaat zichzelf opnieuw verbeterd. Hopelijk blijft dit zo. Ze hebben het restaurant recentelijk verbouwd, dus wellicht moeten we na tientallen keren besteld te hebben, ook maar eens daar gaan eten. Ga zo door!

, 17-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede en snelle service en heerlijk eten!

, 28-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Helaas werd m'n besteld en betaald sausje bij de onionbajee niet meegeleverd. De bezorging was na 1 uur en 15 minuten, wel met excuses van de bezorger.

, 08-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij eten heel graag bij de India Roti Room! Het eten is heel lekker. Wij kopen het vaak op vrijdag en het wordt ook binnen een uur bezorgd! Een aanrader!!

, 08-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nieuwe favoriet! Heerlijke maaltijd, goed warm en snel bezorgd. De gewone naan omruilen voor mijn favoriet was geen probleem en bij een minimale order van 12,- kun je prima een 1p maaltijd bestellen

, 27-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben meestal dik tevreden, en nu ook weer lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, nette bezorging, op tijd. Aanrader!

, 01-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tandoori Chicken super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartstikke lekker, en supersnel thuisbezorgd. Bedankt!

, 11-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best place to order your Indian food. Very good food and very friendly people.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel bezorgd en voor een eerlijke prijs

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen al bijna twee jaar toch wel zeker 1 keer in de maand bij IRR dus het werd tijd voor een beoordeling. Het eten is elke keer super!! Niet te zout (wat vaak het geval is), lekkere en verse groenten, geweldige kip en paneer, heerlijk gekruide sausjes en erg ruime porties.

, 20-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

meer dan anderhalf uur wachten

, 08-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk :-))

, 25-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superhandig dat bestellen via de site, super snelle en keurige bezorging (zelfs 3-hoog als het moet) en even lekker als altijd, we hebben er weer enorm van genoten en hopen dat ook het restaurant weer gauw opengaat!

, 24-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een heerlijke maaltijd! Vers en lekker gekruid.

, 23-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is geweldig. Het duurt soms een beetje lang, maar dat mag wel als het zo lekker is.

, 07-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig. Ik bestel er wekelijks. Minstens :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten!!

, 27-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten voor goede prijs. Al een paar keer besteld, gerechten zijn altijd goed, maar soms een beetje te zoet naar mijn smaak. Bezorging is --met een enkele uitzondering-- precies op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

India roti room is een absolute Indische topper in Amsterdam! Alles altijd vers en smaakvol! Uitermate schappelijk geprijsd. Bijzonder vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, niet duur, bezorging precies op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.