Beoordelingen van India Roti Room Amsterdam

Recente recensies

5.0
Bos
25 september 2021

Snel en heel lekker

Lies
23 september 2021

Als je lekker, goed en voor een goede prijs heerlijk Indiaas wilt eten, dan moet je zeker bij India Roti Room bestellen

Aniek de Bruijn
16 september 2021

Het is altijd lekker bij roti room. Vooral de butter chicken is echt het beste! Mijn favoriete Indiaas restaurant in Amsterdam!

Monique Dowgwillo
4 september 2021

Altijd heerlijk eten, en super snel gebracht, zelfs naar drie-hoog als ik zelf niet snel ben!

Anno
3 september 2021
Pien
26 augustus 2021
Khan
24 augustus 2021

Het is alweer de 2e keer dat jullie blikje frisdrank vergeten mee te sturen (vorige keer en vandaag weer) beetje jammer, verder alles naar wens

Guido
22 augustus 2021

Een van de beste indiase restaurants in Amsterdam. Alle curries zijn lekker en ze doen er als een van de weinige echt goed lamsvlees in. Kom hier bijna 20 jaar en vandaag voor het eerst laten bezorgen. De smaak doet er niet voor onder!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cynthia
20 augustus 2021

Wij moesten anderhalf uur wachten op ons eten. Toen we het eten eindelijk hadden ontvangen, ontbrak de saus (dahl met aardappel en erwten) en we hebben de fanta niet ontvangen. Verder zat er in de kip tandoori twee stukken lamsvlees en lamsworstjes! Heel slordig

Nancy
18 augustus 2021

Precies op aangegeven tijd bezorgt en heerlijk gegeten! Gratis blikje cola was heel attent. Bedankt!

Rukhsana
18 augustus 2021
Rupinder Singh
18 augustus 2021

food was delicious

Lars
12 augustus 2021

heerlijk!

Anoniem
11 augustus 2021
Marijke
9 augustus 2021

Lekker eten, goede porties, knoflooknaan met lekker veel knoflook 🙂

Syed
6 augustus 2021
Olivia
27 juli 2021
Richt
25 juli 2021

Lekkere gerechten en vlot bezorgd!

Syed
23 juli 2021
Laura
21 juli 2021

Love India Roti Room! Altijd lekker en altijd op tijd.

karamali
20 juli 2021
AA
20 juli 2021
Wessel Swart
12 juli 2021

Echt goed Indiaas restaurant. We bestellen steeds bij hen, en het is nog nooit tegengevallen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Snel geleverd. Wij bestellen meestal Saag Paneer en Tandori Kip.

V. Roos
11 juli 2021

5,50 voor 2 somosa's!! Naan onder de grote roetvlokken. Iedereen weet dat dat slecht is voor je gezondheid. Het wordt steeds minder

Margje Scholtens
4 juli 2021

Heerlijk eten, goed warm gehouden en snel bezorgd!

Aniel
28 juni 2021

vroeger bestelde ik hier bijna elke week, maar bij de laatste 2 bestellingen was er steeds iets vergeten. Nu na een paar maanden heb ik weer besteld. Het eten was lekker, de bezorger was mijn Fanta vergeten, ik heb gebeld en India Roti Room zei dat ze het gaan brengen, nooit meer gehad, dus ik bestel niet meer.

T. Hunter
21 juni 2021

Heerlijk, alles wat verrukkelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia
17 juni 2021

We vonden het eten tegenvallen; beetje volgestampte bakken, maar niet heel lekker. De groente in milde curry leken me groenten uit blik. Helaas, geen aanrader.. liever minder qua hoeveelheid en dan echt lekker klaargemaakt.

Marie
6 juni 2021

Heerlijk, meer dan genoeg, warm, op tijd,, leuke bezorger

Wessel
6 juni 2021
Jan
1 juni 2021

Snel bezorgd, en het was erg lekker. Een bonus was dat de meneer die kwam bezorgen vrolijk fluitend voor de deur stond. Kom daar tegenwoordig maar eens om! :-)

Sinho
31 mei 2021

Eten is heerlijk. En tijd snel en warm bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herman
30 mei 2021

Eten was weer heel goed, bezorging iets minder, de bezorger kon het niet zo goed vinden , zag hem langs mijn huis rijden waardoor hij een kwartier te laat was. Bood keurig zijn excuus aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R. Piroe
24 mei 2021

Het was weer heerlijk, zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melina
20 mei 2021

Heerlijk!!

Rukhsana
20 mei 2021

Ik bestel mijn eten al 4 jaar lang hier. Altijd top service. En heerlijk eten.

Matthew
16 mei 2021

Eten was lekker, goed warm en snel bezorgd.

Corneel
12 mei 2021

Eten altijd goed. Bezorging deze keer 0,want Drankje was niet meegekomen..

terHorst
12 mei 2021

Eten was lekker

Y.V
8 mei 2021

Zalig als altijd. We bestellen bijna altijd de saag paneer en lamsbiryiani die zijn iedere keer weer heerlijk.

Molai
2 mei 2021

2x iftar menu besteld, weinig rijst en het vlees was droog. Vaker hier gegeten maar dit keer was het eten niet lekker.

Tamara
1 mei 2021

👌👌

Joke
30 april 2021

Prima eten lekker gesmaakt. Aardige jonge die bezorgde

Natalie Kramp
27 april 2021

Het beste Indiase eten van A’dam! Heerlijk. Vlotte bezorging.

Mevr van Roon
20 april 2021

Het eten áltijd heerlijk en de bezorging snel, zorgvuldig en buitengewoon vriendelijk!

Johanna
20 april 2021
Jill
17 april 2021

Lekker eten en mooi op tijd aangekomen. Bengan Bharta blijft mijn favoriet :)

..
12 april 2021

Onvriendelijke en mopperende bezorger. Ik dacht eens direct bij jullie te bestellen inplaats van bij uber maar dit maakt geen verschil, helaas!

JV
9 april 2021

Erg smaakvol!

stephan n.
2 april 2021

Zoals vrijwel altijd erg lekker, tijdig en niet te duur. Kan het zelf niet beter maken.

Tally
24 maart 2021

Heerlijke saag paneer en een hele vriendelijke bezorger :)

Naima Aharchou
24 maart 2021

Bezorging was super snel binnen 20 minuten was mijn eten er wij hebben gesmuld, voor de 1e keer hier gegeten echt gruwelijkkkk lekker voor herhaling vatbaar!!!!eten was lekker en netjes verpakt en alles smaakte vers!

Quinten
23 maart 2021

Alles warm, vers. Mooie rijst en de lekkerste lamb saag.

Kaat
20 maart 2021

Heerlijk gegeten en snel en op tijd bezorgd! Aanrader!!

Marie en Henk
20 maart 2021

Super lekker gegeten!

Yvet Veltkamp
20 maart 2021

Dit keer iets teveel gember in de saag paneer naar mijn smaak, verder overheerlijk als altijd!

Marlies
18 maart 2021

Heerlijk eten voor een prima prijs en ook keurig op tijd bezorgd

Karamali
11 maart 2021
Rukhsana
9 maart 2021

Altijd lekkere eten. Al 4 jaar haal ik hier mijn eten Bedankt voor top service

MK
3 maart 2021
Y.V
1 maart 2021

Heerlijk eten, ruime porties. Altijd weer smullen. Maaltijden zouden wat warmer bezorgd kunnen worden, dat is het enige. Verder alleen maar lof.

Hoesna piroe
1 maart 2021
Lars
1 maart 2021

Eten was weer goed! Bezorging erg snel!

Marije
27 februari 2021

Het eten was heel lekker, maar helaas té zout. Jammer!

Claudia
27 februari 2021
Sjoerd
26 februari 2021

Het was weer echt heel erg lekker. Al jaren een favoriet!

JS
25 februari 2021

Snel en lekker

Tamara
13 februari 2021

Wij vinden iedere keer de Saag Paneer, de vegetable Samosa en de Aloo Kolcha zo verschrikkelijk lekker :))) Echt een aanrader!!

Sophie
10 februari 2021
Sanne
2 februari 2021

Perfect! Bezorging en het eten was heerlijk!!

willem
31 januari 2021

Heerlijk eten, jammer dat het nog steeds niet in het restaurant kan.

Gijs
29 januari 2021

Heerlijk gegeten. Bestelling duurde beetje lang maar wel precies op de aangegeven tijd! DAVICI!!

Nas
24 januari 2021

Eten was super lekker! Grote porties waar we zelfs 2 dagen van kunnen eten. Top!

Claudia
24 januari 2021

eten was best lekker en snel bezorgd. Beter maaltijd voor de deur zetten dan aangeven ivm corona.

Anoniem
16 januari 2021

Heel spijtig, lam roti was taai. Ouwe vlees of te lang gekookt? Kip roti was ok, maar kip zwom in saus, Lam massala zelfde taaie vlees. Butterchicken was best lekker. Maar 1 van de 4 gerechten is best een teleurstellende score.

Bos
16 januari 2021
Arne
15 januari 2021
A local
14 januari 2021

Excellent quality and service

Odile
13 januari 2021

Zeer grote portie chicken tikka. Smaakt heerlijk. Snelle levering.

Michelle
10 januari 2021

De butter chicken was heerlijk. Eten was nog goed warm en smaakt echt super lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herman
3 januari 2020

Weer gegeten als vanouds, kwaliteit steeds super. Bezorging redelijk op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elise
27 december 2020

Werd op tweede kerstdag redelijk snel bezorgd, net zoals altijd eigenlijk. Goede vegetable korma en chicken tikka. Papadum echt super lekker.. Volgens mij zat er een gratis bakje dahl soup bij en we kregen een gratis blikje cola zero erbij. We hebben gesmuld!

Tamara
23 december 2020

Zoals altijd weer ontzettend lekker :))

Marijn
23 december 2020

Snel bezorgd, grote porties en erg lekker!

Rutger
19 december 2020

Was lekker. SNel geleverd.

Rob
15 december 2020

Smaakvolle roti lam en kip Korma met paperdam. En snel geleverd.

Herman
13 december 2020

Voor de 2e keer besteld , keurig op tijd bezorgd, en het eten was goed van temperatuur en heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reto
9 december 2020
Asma
8 december 2020

Was super lekker en vers.

M.Steen
3 december 2020

Heerlijk gegeten, kwaliteit goed en warm.

Oke
29 november 2020

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roos
29 november 2020

Topkwaliteit. Al jaren.

Claudia
25 november 2020

Lekker eten Bezorging ietsjes aan d late kant, maar verder prima servís.

Zibi
22 november 2020

Al jaren betrouwbaar adres voor lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alison
21 november 2020

Heerlijk eten en vriendelijke bezorging!

Smit
20 november 2020

Lekker eten en prima service Zeker een aanrader Mooi net restaurant en vriendelijk personeel Overzichtelijke website om te bestellen zeker nu in corona tijd een prima alternatief om de middenstand te steunen

Jeroen
19 november 2020

Erg lekker en snelle bezorging

Y.V.
19 november 2020

Heerlijke maaltijden als altijd, ruime porties. Wij bestellen al bijna 20 jaar bij India Roti Room en zijn nooit teleurgesteld. De wachttijd was lang, maar het was wel fijn dat we per mail een indicatie kregen wanneer we het eten konden verwachten en dat dat ook klopte.

Chris Hill
16 november 2020

Food was delicious. Thanks 🙂

willem
15 november 2020

Corona-periode, dus helaas afhaal. Top-kwaliteit, dit eten. Meer kan ik er niet over zeggen.

hans konings
15 november 2020

jammer genoeg kunnen we even niet meer naar de Oosterparkstraat, maar het smaakt thuis even lekker en wordt precies op de voorgestelde tijd gebracht; even volhouden en we zijn er weer :-)

Rukhsana
7 november 2020

Eten was heerlijk jammer dat er in zoveel eten maar 1 bak met groenten aardappel was. Voor de rest was top service

Judith
7 november 2020

Was weer heerlijk!

Arnab Dutta
4 november 2020

WE DIDN'T GET OUR FREE DIET COKE! :(

Maarten van Ginkel
1 november 2020

Heerlijk eten en snelle bezorging.

Hoesna piroe
30 oktober 2020

Het eten was heerlijk!

Danique
30 oktober 2020

Beste heer/mevrouw, Wij zijn vaste klant bij u maar de laatste tijd schommelt de kwaliteit van uw eten nogal. Vooral van de butterchicken, eerder was deze altijd met een dikke saus, nu was deze heel dun en pittiger dan voorheen. Erg jammer. We hopen dat deze de volgende keer weer zo is zoals we van u gewend zijn.

mary
27 oktober 2020
Nyxemera
18 oktober 2020
Tamara
17 oktober 2020

Net als altijd weer heel lekker 👌 Wij bestellen meestal Saag Paneer, Aloo Kolcha en Samosa. Maar nu ook Roti kip en Cheese Naan. Allemaal heerlijk!!

Tamara
2 oktober 2020

Als altijd weer fantastisch lekker 👌👌 Ga zo door.

Rosa
18 september 2020
Dechen Radovic
11 september 2020

Heel erg goed eten, vers gemaakt!

Klaas
6 september 2020

Prima service en een schone zaak Eten was voortreffelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jane
1 september 2020

Good food!

Tran
31 augustus 2020

Bezorging was netjes op tijd. Wij vonden het te zout, ben ik niet gewend van dit gerecht. Daarnaast was mijn eerste keus eigenlijk chicken butter (zoete romige saus), maar dat kon ik helaas niet zo snel vinden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tess
24 augustus 2020

Erg lekker! Goede porties en goede smaak.

Hasna
14 augustus 2020

Super lekker gegeten! Bestelling snel bezorgd. Eten was heerlijk warm.

Esther
10 augustus 2020

Ik bestel al meer dan 15 jaar eten bij de India Roti Room. Nog steeds m’n favoriete Indiase restaurant. Erg lekker.

Raoul
18 juli 2020

Heerlijk eten en snel bezorgd

Jane
25 juni 2020

Very good food and efficient delivery. India Roti Room is one of my favourite restaurants in Amsterdam; the cooking is excellent quality.

Jenny
15 juni 2020

Ik had de vegetarische roti. Het was jammer dat ik ipv vlees alleen maar een extra portie aardappelen kreeg, geen extra groenten of tempe. De aardappelen smaakten ook wat muf (vonden de niet-vegetariers trouwens ook).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karamali
12 juni 2020
Josja
12 juni 2020
Saskia
12 juni 2020

Mijn dochters vonden het heerlijk maar niet spicy genoeg, maar dat had ik moeten aangeven bij de bestelling zeiden ze . Ik vond het heerlijk vooral de vegetarische korma .

Astrid
10 juni 2020

Heerlijik, zoals altijd, helaas was de Raita niet meegeleverd...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roos
8 juni 2020

Was wat flauw. Betaalt voor saus bij papardum, niet gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tamara
24 mei 2020
Marieke
24 mei 2020

Altijd lekker en immer vriendelijk

I.K.
23 mei 2020
MK
20 mei 2020
Rafael
20 mei 2020

Mooie gerechten. Jammer dat de oven stuk was. De rijst was ook prima.

Sesinho
18 mei 2020

Eten is echt lekker. Best india food in Amsterdam

ik
14 mei 2020
Karamali
1 mei 2020

Altijd heerlijk eten van India Roti Room!

Zibi D.
26 april 2020

Al zo 20 jaar klant en nog steeds klant.

Joost
24 april 2020

Smaken waren goed. Porties van Biryani waren erg groot. Voor vegetarische maaltijden was de verhouding slecht: een berg rijst met wat excuusgroenten, in dat opzicht was de prijs-Kwaliteitverhouding niet goed. Daarnaast was het dessert (3x) nog bevroren toen we er aan wilden beginnen. €80 voor een (afhaal)maaltijd voor 4 personen die voor 70% uit rijst bestaat en een bevroren dessert, nee voor ons niet meer. Teleurgesteld.

Blanc
23 april 2020

Great vegetable samosas and rice. The butter chicken would have been better if not so sweet. The other North Indian chicken was good but too mild. Great Naan and rice.

Anoniem
11 april 2020

Het eten was wederom fantastisch en super lekker!

Victor
7 april 2020

Super lekker eten zoals altijd en voor een eerlijke prijs! Mijn favoriete plek om Indiaas eten te bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mette
25 maart 2020
Roos
22 maart 2020

Prima zoals altijd:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janna
12 maart 2020
Roos
9 maart 2020

Keurig op tijd en zeer smakelijk. We blijven terugkomen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roos
2 maart 2020

Altijd prima bij India Roti Room Amsterdam

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jikke
27 februari 2020

Eten was lekker alleen was het de 2e keer dat de paperdam niet meegeleverd werd. Ondanks het bellen hierover en de belofte dat het nog geleverd zou worden, niets ontvangen..

Nathalie
15 februari 2020

Blijft de lekkerste curry’s hebben👌🏽

Dechen
12 februari 2020

Heel goed eten. Vers en goed gemaakt.

Ben
30 januari 2020

Op tijd klaar, heerlijk eten lekker warm en goed gekruid. De mix grill was heel lekker en de naan supervers

Radovic
28 januari 2020

Heerlijk vers eten, goed gemaakt. En heel snel dit keer!

Tamara
4 januari 2020

Wij Roti en Saag Paneer weer besteld, en als altijd weer super lekker!! Ga zo door ;))

Mahabir
1 januari 2020

Mijn vrouw is een groot fan van het gerecht butter chicken, maar ditmaal zat er naar haar smaak te veel boter bij. Daarnaast was het niet op smaak.. Ze heeft er helaas buikpijn aan over gehouden.. De lam vindaloo was voor mij verder prima! Aangezien mijn vrouw doorgaans bepaalt waar we wat bestellen, weet ik niet of we na haar butter chicken-ervaring nogmaals bij u een bestelling zullen plaatsen..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans Oude Groeneger
23 december 2019

erg lekker als altijd!

Michiel
15 december 2019

1 uur en 45 minuten gewacht en de bezorger stond aan de deur met een zak waarin alles door elkaar geschud en gemixt was, alle verpakking van de losse gerechten was kapot en de buiten zak ook, de rijst viel uit de gaten van de zak.

Mette caton
13 december 2019

Het eten kwam stipt op tijd wn we hebben genoten van het heerlijke eten!!

MK
4 december 2019
Mette
3 december 2019

Het eten was heerlijk!! En de bezorging was stipt op tijd 👍🏼

Kamlesh
25 november 2019

Heel lekker eten! Op tijd bezorgd.

Michel de Ruiter
18 november 2019

Het was lekker als altijd, maar duurde wel wat langer dan anders. En de prijzen blijven stijgen, misschien terecht maar toch jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hasna
9 november 2019

Heerlijk gegeten! Eten werd snel bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Karim
7 november 2019

Weer heerlijk gegeten en perfect op tijd

Nieuwenhuys
3 november 2019

Het eten was niet vers en de smaak viel erg tegen. De naan en de somosa waren slap en de groenten van de rotischotel bestond uit grote stukken oude aardappel...

De ridderlekker
1 november 2019

Lekker eten en snelle bezorging

Leontine
13 oktober 2019

Twee heerlijke gerechten die we met smaak hebben opgegeten

Els
6 oktober 2019

Werd een half uur eerder bezorgd dan afgesproken, en was ook niet echt warm, kon gelukkig in de magnetron, maar als je die niet hebt is het wel een probleem.

Karamali
27 september 2019
Mette
12 september 2019
Karel
24 juli 2019
Jane
13 juli 2019

Jullie waren deze keer 1 gerecht vergeten mee te leveren en gingen het vervolgens naleveren. Wel slordig. Helaas is dit vaker voorgekomen. Er wordt altijd wel iets vergeten... of blikje frisdrank, of koriander bij gedaan terwijl is aangegeven dat er geen koriander in kon ivm allergie. Erg jammer!

Roland
2 juli 2019

De roti was flauw en smakeloos, de bestelling verliep chaotisch.

Moenissa
22 juni 2019

Heerlijk zoals altijd.

Anne
12 juni 2019

Altijd lekker!

Makiba
28 mei 2019
S.
27 april 2019

Ik had een tweede chutney besteld, die niet is geleverd. Verder was alles naar wens.

robert
16 april 2019

heerlijk en snel bezorgd

Roos
14 april 2019

Na een tijd maar weer besteld. Het recept kennelijk iets gewijzigd, smaak niet zoals we gewend zijn. Jammer dat de naans bijna altijd voor een deel pikzwart zijn en daardoor niet eetbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jasper van Soest
13 april 2019

Bestelde (en betaalde) Salade miste uit bestelling. Geen mogelijkheid contact op tr nemen.

Moenissa
13 april 2019
Moenissa
15 maart 2019

Het eten werd precies op het vermelde tijdstip bezorgd. Wij hadden butterchicken en chicken tikka massala. Het was superlekker!

Alek
14 maart 2019

Lekker!!

Ferry
7 maart 2019

Heerlijk gegeten!

IlseE
28 februari 2019

Al jaren favoriet!

Marvin
23 februari 2019
annemiek hofland
22 februari 2019

Ik had lam roti besteld maar kreeg kip roti,

Moenissa
13 februari 2019

Heerlijk eten! Wij hebben ervan genoten.

Anoniem
13 februari 2019
Alex
10 februari 2019

perfecte service! Hele lekker curry!!!

Nazima
6 februari 2019

Bij de online bestelling zou er een frisdrank worden meegeleverd. Dit is niet gebeurd.

Marijke
28 januari 2019

Heerlijke vegetarische gerechten! Gratis frisdrank. Heel vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mette
26 januari 2019

Lekker gegeten Fijn dat het eten thuis werd bezorgd en heel prettig dat werd uitgelegd, met uitgebreide excuses, dat de bezorging niet zo snel was omdat het zo druk was in het restaurant

Daan
23 januari 2019

De vegatarische spinazie Saags is buitengewoon slecht. Een pak Iglo met kaasblokjes en zo smerig.....

Stephanie Limpens
17 januari 2019
Hoi
16 januari 2019
Tamara
12 januari 2019

Wij bestellen heel vaak bij de India roti room, maar gisteren was het niet lekker als als anders. We bestellen vaak Saag Paneer met rijst. Maar de klaas blokjes waren niet gebakken en de rijst was ook niet zoals wij gewend zijn.

Floor
8 januari 2019
sophia
3 januari 2019

Mijn eerste ervaring met home delivery eten was top. Binnen een half uur had ik heerlijke kip tikka, gekruide rijst, peshwari nan en een gratis groent/erwten gerecht. Zal zeker vaker bestellen

Elfferich
30 december 2018

Bezorging was een kwartier te laat, maar wel 2 euro bezorgkosten rekenen. 1 samosa kost 5 euro, en de saus moet er dan nog apart bij worden afgerekend, echt belachelijk. De korma was matig, ik denk dat dit de laatste keer is dat ik hier heb besteld.

Martin Huisman
27 december 2018

Heerlijk eten en leuke mensen!

Loulou
20 december 2018

Vlot gebracht binnen de vooraf gemelde tijd. Heerlijk eten (vegetable korma en een paneer tikka massala). Gelukkig is alles heerlijk gekruid, en niet te zout. De pudina chutney is zeer scherp dus opgelet. De naan desgevraagd licht gebakken, zonder zwarte 'blazen' aan de onderkant die bij andere restaurants wel eens voorkomen.

klant
18 december 2018

Eten was erg lekker. Daar zijn we aan gewent. Afspraak was voor ophalen 18:10. We kwamen 18:15 aan. Maar alles was pas 18:30 klaar. Planning/uitvoering is dus voor verbetering vatbaar.

Stephanie Limpens
17 december 2018
Tim
21 november 2018

90 minute wait and sub standard food. Pity as I have used before and the food was much better.

Fons
15 november 2018

Lekker eten en snel bezorgd !

UnoDue
13 november 2018

Altijd heel lekker!!

Oscar
12 november 2018

Top, aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Evelyn schellinger
5 november 2018

Ik had naast het eten ook lassi besteld en dat is niet bezorgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Isa
23 oktober 2018

Super lekker!

Pieter
17 oktober 2018
UnoDue
16 oktober 2018

Ik vond de Prawn Korma en rijst heel erg lekker! De Kheer had ik voor het eerste keer gegeten, en vond ik niet zo. Maar, smaken verschillen ... De bezorging was okè.

Marten
14 oktober 2018

Ongeveer 25 minuten later dan besteld. Prima kwaliteit eten en goede hoeveelheid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tamara
8 oktober 2018

De Roti's kip en de Vegetarische Saag Paneer waren weer heel lekker !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
30 september 2018

Zoals altijd super lekker!

Yv
22 september 2018
Tamara
17 september 2018

Weer heerlijk gegeten !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvet
15 september 2018

Heerlijk als altijd en zeer ruime porties als altijd

Philip
27 augustus 2018
Len van Putten
27 augustus 2018

Wederom heerlijk gegeten! Het was de eerste kwer dat we bestelden ipv in het restaurant aten. De bezorging duurde wel vrij lang (zo'n anderhalf uur), maar gelukkig was het eten wel nog heel warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wees
20 augustus 2018
Yvet
17 augustus 2018

heerlijk gegeten, heerlijke maaltijden en heel goede naan

Tamara
12 augustus 2018

Saag Paneer en Samosa waren weer heel erg lekker!!

Manal Said
10 augustus 2018

Eten was qua smaak niet net zo lekker als ik gewend ben, helaas is er ook niet op tijd bezorgd en was de bestelling niet kompleet.

Yvet Veltkamp
2 augustus 2018

Heerlijk eten

Frank
11 juli 2018
bootje
1 juli 2018
Han de ridder
28 juni 2018

Erg lekker en niet duur ( blikje cola vergeten komt de volgende keer wel ) mvg han

Eva
25 juni 2018

Het eten is lekker. Heb altijd lekkere curry's besteld. De laatste bestelling was de naan een beetje droog. Bezorging op aangegeven tijd.

Mette
25 juni 2018
Sergio
24 juni 2018

Voortreffelijk

Manfredt
19 juni 2018

Lekker!

Laila
15 juni 2018

Mijn laatste dag vasten, heb ik heerlijk afgeloten met jullie overheerlijke eten. Super bedankt toppers...

T de Ridder
14 juni 2018

Via dochter besteld bij jullie erg lekker voor herhaling ok groet

M. Dowgwillo
14 juni 2018

Heerlijk eten, uitstekende bezorging!

Zibi
16 mei 2018

Nog steeds lekkerste in de buurt.

Aartie
27 april 2018

Heerlijk eten. Lekker vers en goed rekening gehouden met onze allergieën. Ongeveer een uur bezorgtijd maar dat staat ook op de site. Goed eten voor niet al te duur.

Anne
26 april 2018

Het eten was zalig alleen jammer van de ondiepe bakken. Voor deze prijs verwacht ik meer eten in bv een grotere bak.

Bachmann
14 april 2018

Heerlijke tandoori chicken en chicken tikka. Aloo matter en raita super.

E Blits
18 februari 2018
alois
15 februari 2018

Het eten was heerlijk, maar zal hier niet meer bestellen omdat het twee (!) uur duurde voordat het eten bezorgd werd.

eva
12 februari 2018

De currys waren lekker en werden goed heet ( van temperatuur) bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
23 januari 2018

Helaas niet geleverd wat ik besteld had. Wel super goede kwaliteit!

Claudia
10 januari 2018
Thomas
20 december 2017

Beste indiaas restaurant van de stad!

Tamara
17 december 2017

Net als altijd waren de gerechten weer lekker!! Wij hadden Tandoori Kingpraws en Saag Paneer. Alleen de gerechten waren veel pitteriger dan gewoonlijk. Wat minder pittig kan wel voor ons.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
12 december 2017

Lekker eten, dat wist ik al. Maar wat een briljant pakket van die sitedish.nl, uitstekende website, heldere interface, winkelwagen blijft vol ook als je verkeerd klikt, soepele betaalafhandeling, alle mogelijkheden. Alleen al daarom, ik word nooit meer thuis bezorgd.

Mette
10 december 2017

we halen vaak eten bij India Roti Room en het eten is altijd super. Daarom geef ik 5 sterren. Echter, we vonden het deze keer lang niet zo lekker als we gewend zijn. We gaan ervan uit dat het eten volgende keer weer net zo heerlijk is.

Rosa
9 december 2017

Het was heerlijk!

Janna
7 december 2017

Het eten van de indian roti room is heerlijk. Maar dit is de laatste keer dat ik er bestel, want de vierde keer dat ze een deel van de bestelling vergeten waren of t verkeerde brachten. Zonde!

Pien
2 december 2017
Max
26 november 2017

Zowel de knoflook naan als de butterchiken waar zeer matig van smaak. Nog niet snel zulk matig Indiaas eten gehad.

Jan
26 november 2017

Best in town

Oudegeest
25 november 2017

Bestelde om 16 uur voor bezorging 18 uur. Bij nabellen om 1815 uiteindelijk om 1830 bezorgd. Vervelend met jonge kinderen. Daarnaast was bestelling incompleet (bestelde sausjes ontbraken). Deze werden bezorgd maar toen was de maaltijd al voorbij. Geen extraatje als excuus voor vertraging of fout. Daarnaast zwart klei/oven bodem (?) In een pitabrood. Teleurstelling terwijl we bestelden omdat vorige keer erg tevreden. Helaas!

Michiel
11 november 2017

Altijd top!

Anoniem
26 oktober 2017

Duurde 2 uur terwijl ik zsm had aangegeven. Toen ik belde zeiden ze dat het onderweg was maar duurde het nog een half uur, dit terwijl ik op 5 minuten rijden van het restaurant woon.

Tamarra
14 oktober 2017

Net als altijd, was de Saag Paneer en Paneer Tikka Massala weer lekker!! De bestelling was ook op de afgesproken tijd bezorgd. Wij zijn heel tevreden :))

INGRID KLUVERS
9 oktober 2017

Echt uitstekend!!

broertjes
3 oktober 2017

Het eten is fantastisch!! De bezorging een uur te laat:-(

Monique
22 september 2017
Valentijn
21 september 2017

Eten was erg lekker, duurde alleen wel ruim1,5 voor het bezorgd werd!!!!!!!

Jet
19 september 2017

Super! Heerlijk gegeten, Lamb Madras en Paperdam met pudina Chutney!

Linda
13 september 2017

Erg smaakvol. Vindaloo is ook echt pittig :) Bezorging iets te laat, maar eten was goed warm. Top!

Pien
26 augustus 2017
Jeen de Spa
14 augustus 2017

Dit was de derde keer dat we bij India Roti Room on-line bestelden. Om 20.20u werd het goed warm bezorgd ondanks onze locatie in Amsterdam Marina op Noord. We wisten vooraf dat het druk is op zondag dus we hadden al tegen 19u besteld. We hadden lam seekh kebab als vooraf, een fantastische smaaksensatie van lam, oosterse kruiden, zachte ui en citroen. Als hoofdgerecht een rijk gevulde lam tikka massala en overheerlijke chicken korma met een prima roti, een raita (aanrader, een heerlijke saus) en garlick naan. Die naan is ongekend lekker met verse stukjes knoflook. De paperdam was helaas vergruisd tijdens de bezorging maar de smaak was er niet minder om. Het was kortom weer een feestje waar we een eerlijke prijs voor betaalden. We kijken uit naar een volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

joke
12 augustus 2017

Heerlijk gegeten als altijd: we bevelen de shahi paneer en de saag paneer van harte aan.

Carl Portier
3 augustus 2017

De Naan was taai,droog en koud. De rest van mijn bestelling was flauw met erg veel ongebonden olie die op het gerecht dreef(saus geschift?) Dit is jammer genoeg al de tweede keer op een rij dat het eten(surinaamse rotie)in deze matige kwaliteit bereid is. Ik ben veel beter van jullie keuken gewend Ook heb ik mijn gratis drankje dit keer niet ontvangen.

Marc
13 juli 2017

Ik bestel hier vaak en vind het eten erg lekker. Vandaag was ik echter niet tevreden. Het duurde ten eerste anderhalf uur voor de bezorger er was. Vervolgens bleek de bestelling niet compleet en was een vraag die ik als opmerkingen had geplaatst helemaal niet behandeld. Ook zat het gratis blikje frisdrank er niet bij. Al met al erg slordig. Als vaste klant voel ik me dan niet gewaardeerd. Jammer!

Tamarra
9 juli 2017

Het was heel druk op zondag, dus wij vinden het niet zo erg dat wij 5 kwartier moesten op ons eten. Het was heel lekker, zoals altijd. Maar we hadden Saag paneer besteld met rijst ... maar de rijst was vervangen door naan, en dat was een tegenvaller!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

PizzaMan
9 juli 2017

Bezorging duurde een uur. Shahi paneer, ons lievelingsgerecht, was onder gemiddeld. De porties waren van die witte bakken waar ook chinees in zit, maar dan halve hoogte dus niet heel royaal. Er lijken wat Indonesische invloeden in de keuken. De sambal was lekker pittig en vers. De naan met knoflook was duidelijk niet op traditionele wijze gemaakt, maar bevatte zeer royaal verse knoflook. De mango lassi was heel zoet, persoonlijk heb ik hem liever iets frisser.

Stephan
6 juli 2017

Heel lekker, snel en goed.

Marie
3 juli 2017
Johan
12 juni 2017

Had een mix grill en kokos naan besteld. Veel uien in de bak, gehakt vlees half in de bak. Kokos naam was niet vers, leek in magnetron opgewarmd. Duurde bijna 1 uur voor bezorgen. Veel olie in de curry saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pien
8 juni 2017
Thomas
6 juni 2017

Uitstekend! Vega allemaal lekker.

Sharon
22 mei 2017
Gideon
4 mei 2017

Op de bezorging niets aan te merken. Ook niet op de smaakvolle Chicken Tikka of de Naan. De Chicken Korma viel echter tegen: grote hompen kip die niet in de saus gegaard leken. De saus zelf was vlak en saai van smaak. Met een beetje hulp van Patak's maak ik dit zelf veel lekkerder...

Amber
23 april 2017
Erik
3 april 2017

Goed eten altijd. Alleen de Naans waren dit keer niet zo vers en dus taai.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke
2 april 2017

Haal/bestel hier al jaren. Saag paneer is favoriet. Enkele keer kwaliteit wat minder geweest, maar doorgaans heerlijk. Ook andere gerechten lekker.

Abdul
12 maart 2017

Bijna perfecte delivery. Ik had extra gevraagd en betaald voor de muntsausdip voor de papperdam. Deze zat er echter niet bij.

Jenny
2 maart 2017

Het was weer heerlijk, de daag paneer, checken vindaloo en de lamb tikka masala waren heerlijk! Zeker aan te bevelen!

Boerhaave
25 februari 2017

Eten is heerlijk, vers bereid en wordt snel bezorgd.

gs
24 februari 2017

naan was niet vers helaas!! verder was alles top zoals ik van IRR gewend